El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Receptes

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 trossos de rap de 180 g 
  • 100 g de llongos (espardenyes) 
  • 150 g de patates violet 
  • sal 
  • pebre negre 
  • oli d’oliva verge extra 
  • 30 g de mantega

Preparació

Feu coure les patates amb pell amb poca aigua. Un cop cuites, peleu-les i feu-ne un puré amb sal, pebre i mantega. Reserveu-lo. Salpebreu els troncs de rap. En una paella antiadherent amb una mica d’oli ben calent, feu el rap daurant-lo per tots els costats. Un cop daurat, poseu-lo al forn 7 min a 200 ºc. A la mateixa paella, salteu els llongos salpebrats. En un plat fondo, poseu-hi el puré de patates violet, el tronc de rap i, per sobre, els llongos. Tireu-hi un raig d’oli d’oliva i serviu-ho.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat