El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Més de 100 premis cada setmana

Guanyadors d'aquesta setmana

Aquesta és la llista dels guanyadors/es de la cinquena setmana. Si el teu nom d'usuari/a figura entre els guanyadors/es, has de reclamar el teu premi enviant un correu electrònic a sapiens@sapienspublicacions.cat​.

Tens temps fins a les 12.00 hores del 31 d'octubreper reclamar el teu premi! Si no el reclames abans d'aquesta data, es donarà per caducat el dret a qualsevol reclamació.

Alba Fraser Subscripció anual a la revista Cuina
Alex Aguilar Subscripció anual a la revista Descobrir
Ana Sanchez Subscripció anual a la revista Sapiens
Anna Avelina Martinell Jou Superxefs a la cuina!
Anna MePe Subscripció anual a la revista Cuina
Anna Molas Albertí Subscripció anual a la revista Descobrir
antonieta hostau vidal Subscripció anual a la revista Sapiens
ArantxaRa Superxefs a la cuina!
Carles Bertran Vives La Cuina Catalana de la A a la Z
Carles Garcia Guinda Vaixella del Born 1714
Carlos Tusa Subscripció anual a la revista Cuina
Carme Segura Subscripció anual a la revista Descobrir
Cesca Bes Esteban Un passi doble a Òpera Samfaina
Consol Vila Cockbaine Subscripció anual a la revista Sapiens
Conxita Martinez Farnós La Cuina Catalana de la A a la Z
Cristian Cesar Villegas Alfaro Superxefs a la cuina!
Cristina Bota Cos Subscripció anual a la revista Cuina
Didac Marmol Gali Dos abonaments pel Festival Cruïlla 2017
Dolors Serra Canadell Subscripció anual a la revista Descobrir
Elena Cases Subscripció anual a la revista Sapiens
Esabater La Cuina Catalana de la A a la Z
Esmeralda Payan Aguilera Un passi doble a Òpera Samfaina
FELIXOVER Vaixella del Born 1714
Francesc Condal Mill Subscripció anual a la revista Cuina
francesc.cam@gmail.com Subscripció anual a la revista Descobrir
francina Subscripció anual a la revista Sapiens
FRASER10 La Cuina Catalana de la A a la Z
Gemma Superxefs a la cuina!
Gemma Biosca FoodandCakes Un passi doble a Òpera Samfaina
gsegues Subscripció anual a la revista Descobrir
Guinjoan Subscripció anual a la revista Sapiens
infinitcristina Vaixella del Born 1714
JaumeBcn Subscripció anual a la revista Cuina
Jcart Abello Subscripció anual a la revista Descobrir
jfm89 Superxefs a la cuina!
jmroviravalls La Cuina Catalana de la A a la Z
Joan Soriano Navarro Lot de tres caixes de cervesa Inedit, Voll Damm i Estrella Damm
jomaviel Subscripció anual a la revista Descobrir
jopetrico Subscripció anual a la revista Sapiens
Jordi Ubach Vaixella del Born 1714
Jordina LP Subscripció anual a la revista Cuina
Jorge Moron La Cuina Catalana de la A a la Z
Jose Cobacho Un àpat per a dues persones al restaurant Nectari
Josep Pla Subscripció anual a la revista Sapiens
Josepm Vaixella del Born 1714
josepmiramunt Un passi doble a Òpera Samfaina
josocsimo Subscripció anual a la revista Descobrir
Laia Prunera Subscripció anual a la revista Sapiens
Lina Jara Vaixella del Born 1714
Lisa Castro Bayona Superxefs a la cuina!
Lluís Soler Subscripció anual a la revista Cuina
m.corominas Subscripció anual a la revista Descobrir
Maria Contreras Lopez La Cuina Catalana de la A a la Z
María José García Pulido Una estada per a dues persones a Casa Leonardo
Maria919598 Subscripció anual a la revista Sapiens
Maribel Vaixella del Born 1714
Marta Bech Ayats La Cuina Catalana de la A a la Z
Marta Rión Ristol Subscripció anual a la revista Cuina
Martí Guinovart Vaixella del Born 1714
Miriam Figuerola Subscripció anual a la revista Descobrir
Mònica Lusilla Subscripció anual a la revista Sapiens
montserratbt@gmail.com La Cuina Catalana de la A a la Z
Mower1714 Vaixella del Born 1714
Natalia Masclans Un passi doble a Òpera Samfaina
Nuria Jorda Piera Vaixella del Born 1714
nuria.cap Subscripció anual a la revista Cuina
NuriaVU Subscripció anual a la revista Sapiens
olgamimu Subscripció anual a la revista Descobrir
Pep Solà Punsola La Cuina Catalana de la A a la Z
pepwallace Superxefs a la cuina!
PereGT Vaixella del Born 1714
Raquel Jerez Subscripció anual a la revista Cuina
Resor56 Subscripció anual a la revista Descobrir
Ricard Duelo Subscripció anual a la revista Sapiens
ricmon La Cuina Catalana de la A a la Z
Rosa de Valls Subscripció anual a la revista Cuina
Rosa pes Superxefs a la cuina!
roser285 Vaixella del Born 1714
silviamonpla@gmail.com La Cuina Catalana de la A a la Z
snakecatalana Subscripció anual a la revista Cuina
Sònia Sala Serrano Subscripció anual a la revista Descobrir
Toni García Castro Subscripció anual a la revista Sapiens
YasMarDel La Cuina Catalana de la A a la Z

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.368 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.368 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat