El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Receptes

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre de pagès sencer plomat i net 
  • 1 beina de canyella 
  • 2 cebes 
  • 1 raig de conyac 
  • oli i llard 
  • sal i pebre negre 
  • herbes aromàtiques

Preparació

Unteu el pollastre amb llard, salpebreu-lo. Poseu-lo en una rostidora fonda, juntament amb oli i llard. Afegiu-hi les herbes, les cebes tallades grosses, un tros de la beina d’una canyella i un bon raig de conyac. Amb el forn ja calent, poseu-lo a la rostidora tapada durant dues o tres hores (dependent del pes del pollastre: calculeu 1 hora per quilo). Comproveu-ne la cocció, i una estona abans poseu totes les fruites que us agradin i que ja tindreu preparades. Comentari: també podeu fer la mateixa recepta amb un pollastre farcit amb préssec sec, panses, pinyons enrossits a la paella amb llard, prunes seques remullades i orellanes.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat