El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Els plats

En col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme, la revista CUINA va reunir una comissió d’experts gastronòmics per triar els 20 plats finalistes, tot tenint en compte el seu valor culinari i el seu arrelament en la cuina popular catalana.

Sortegem més de 100 premis entre els participants!

Àpats a alguns dels millors restaurants de Catalunya, entrades als principals concerts i espectacles de la temporada, obres gastronòmiques de referènci... Com més hi participis, més possibilitats tens de convertir-te en un dels guanyadors!

Consulta tots els premis
dummy

REVISTA CUINA

Portada 196

Desembre 2016

  • Baralla de galls. Pota blava del Prat o gall del Penedès?
  • De luxe i sense coberts. Aperitius gurmet que es mengen amb els dits.

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 21.618 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 196

Desembre 2016

  • Baralla de galls. Pota blava del Prat o gall del Penedès?
  • De luxe i sense coberts. Aperitius gurmet que es mengen amb els dits.

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 21.618 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat