El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Els plats

En col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme, la revista CUINA va reunir una comissió d’experts gastronòmics per triar els 20 plats finalistes, tot tenint en compte el seu valor culinari i el seu arrelament en la cuina popular catalana.

Suquet de peix

La cassola del mar

Pollastre amb escamarlans

El mar i muntanya d'arrels empordaneses

Mandonguilles amb sípia i pèsols

Una barreja insòlita… que funciona!

Pa amb tomàquet

El que menja tothom, de nord a sud

Fricandó amb bolets

L'estofat més suculent

Espinacs a la catalana

Un plat que no ha canviat des de l'Edat Mitjana

Esqueixada de bacallà

El peix cru d'abans que descobríssim el sushi

Fideus a la cassola

L'autèntica pasta dels catalans

Escudella i carn d'olla

Sense aquest plat, no hi ha Nadal

Escalivada

El poder de la flama

Empedrat

L'amanida d'estiu

Crema de Sant Josep

Un dolç antic, però ben viu

Cargols a la llauna

La delícia gastronòmica de Lleida

Canelons

El plat de l'àvia per Sant Esteve

Calçotada

El gran àpat dels pagesos de Valls

Botifarra amb mongetes

Tan bàsic com imprescindible

Arròs a la cassola

La manera més tradicional de cuinar-lo

Coca de recapte

Molt més que la pizza catalana

Trinxat de patata i col

El plat hivernal de la Cerdanya

Xató

L'amanida d'hivern del Penedès i el Garraf

Sortegem més de 100 premis entre els participants!

Àpats a alguns dels millors restaurants de Catalunya, entrades als principals concerts i espectacles de la temporada, obres gastronòmiques de referènci... Com més hi participis, més possibilitats tens de convertir-te en un dels guanyadors!

Consulta tots els premis
dummy

REVISTA CUINA

Portada 196

Desembre 2016

  • Baralla de galls. Pota blava del Prat o gall del Penedès?
  • De luxe i sense coberts. Aperitius gurmet que es mengen amb els dits.

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 21.618 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 196

Desembre 2016

  • Baralla de galls. Pota blava del Prat o gall del Penedès?
  • De luxe i sense coberts. Aperitius gurmet que es mengen amb els dits.

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 21.618 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat