El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Receptes

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

Farcellet: 

  • 300 g de patata del bufet 
  • 200 g de botifarra de perol 
  • 1 col 
  • oli 
  • sal 
  • tòfona (opcional)

Preparació

Bulliu la patata amb aigua freda i sal. Escorreu-la i aixafeu-la amb la forquilla juntament amb l’oli. Rectifiqueu-ho de sal. La col, bulliu-la en aigua i sal i refredeu-la al cap de 2 minuts amb aigua i gel. Desfeu a foc molt suau la carn de la botifarra de perol dins d’una cassola. ACABAT: Esteneu un tros de paper film i poseu-hi una fulla de col ben seca. A sobre de la col, esteneu-hi una capa de patata i, al centre, una mica de botifarra de perol. Agafeu les puntes del paper film i aneu-les tancant fent un farcellet. Escalfeu els farcellets (2 per persona) al microones, retireu-ne el paper film i poseu-los al plat. Si disposeu de tòfona, hi escau de meravella.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat