El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Preguntes més freqüents

1
Com es van escollir els plats?
2
Hi ha un plat molt important que no es troba entre els finalistes

Efectivament, gran part del patrimoni gastronòmic català no apareix seleccionat. Això no vol dir que no tingui valor. El comitè d'experts que ha realitzat la selecció ha volgut destacar només alguns dels exponents de la nostra cuina, intentant que cada plat fos representatiu de diferents valors gastronòmics.

3
Com puc participar en aquest concurs?

Per participar-hi només has de ser usuari registrat del web Cuina.cat. Si no ho ets, t'hi pots fer en aquest enllaç. Una vegada registrat, pots votar la teva opció des de la pàgina de votació del concurs.

4
Com s'escullen els guanyadors dels premis?

Els premis es reparteixen de forma aleatòria entre tots els vots rebuts. Cada participant pot votar més d’una vegada si vol augmentar les seves possibilitats de guanyar un premi.

5
Quantes vegades hi puc participar?

Les votacions estan limitades de forma que un usuari pot votar una vegada cada hora. Això vol dir que si has votat, hauràs d'esperar fins que se t'habiliti de nou la possibilitat de tornar-ho a fer.

6
Tinc més possibilitats de guanyar un premi si voto més d'una vegada?

No. Només podrás optar a un premi a cada fase del concurs. Això sí, podrás participar tantes vegades com vulguis per tal d’augmentar les possibilitats de guanyar.

7
M'ha tocat un premi.: què haig de fer?

Si has aparegut a la llista de premiats que publiquem al web del concurs al final de cada fase eliminatòria, t'has de posar en contacte amb Sàpiens Publicacions a través del correu electrònic sapiens@sapienspublicacions.cat. Si en el període de 7 dies naturals no t'hi has posat en contacte, s'entendrà que renuncies al premi i caducarà el dret a qualsevol reclamació.

8
Puc canviar el premi? Què passa si em toca un premi que no m'interessa?

Els premis no es poden canviar ni modificar i, en tots els casos, estan subjectes a les condicions particulars de cada un dels premis, unes condicions que especifiquem en les descripcions dels premis que sortegem i que publiquem al web del concurs. Si el premi no t'interessa, hi pots renunciar si no el reclames en el transcurs dels 7 dies naturals posteriors a la publicació del teu nom en la llista de guanyadors/es.

9
Com m'enviaran el premi?

El premi s'ha de reclamar en els primers 7 dies naturals des del moment en què es publica al web del concurs la llista amb els noms dels guanyadors/es. Si et trobes entre els premiats, has d'escriure un correu electrònic a sapiens@sapienspublicacions.cat i reclamar el teu premi. Una vegada confirmem que ets uns dels premiats, t'explicarem què has de fer per gaudir del premi.

Sortegem més de 100 premis entre els participants!

Àpats a alguns dels millors restaurants de Catalunya, entrades als principals concerts i espectacles de la temporada, obres gastronòmiques de referènci... Com més hi participis, més possibilitats tens de convertir-te en un dels guanyadors!

Consulta tots els premis
dummy

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat