El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Descobrint l'ofici de formatger a la Granja de Bamalou

Diversos tipus de formatges

Diversos tipus de formatges

A la Vall de Vathmala, a la regió de l’Arieja (més enllà de la Catalunya del Nord), l’activitat ramadera ha estat el mode de vida tradicional per als seus habitants. Als seus prats, hi veureu ramats de vaques, ovelles i cabres pasturant. L’elaboració de diferents productes làctics, com el formatge, ha estat un dels motors de l’economia de la zona. A la granja de Bamalou, l’ofici de formatgers els ha donat l’experiència per poder mostrar tot el procés d’elaboració, a grans i petits, amb audiovisuals i fins i tot un taller participatiu.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat