El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Receptes

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 700 g de cloïsses gallegues fines 
  • 500 g de mongetes cuites 
  • 50 ml d’oli 
  • 5 g d’all (una culleradeta) 
  • 5 g de julivert (una culleradeta) 
  • 100 ml de vi blanc

Preparació

  1. Coeu les mongetes a la manera clàssica i guardeu-les d’un dia a l’altre amb el seu suc. En una paella de la mida de la quantitat de cloïsses, poseu-hi l’oli i la meitat de l’all i julivert amb les cloïsses, i escalfeu-ho tot junt. 
  2. Quan l’all comenci a coure, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho evaporar una mica. Afegiu-hi les mongetes cuites i lligueu-ho com si fos un pil-pil. Si hi falta suc, afegiu-hi una mica d’aigua (segons el suc, si és més o menys espès). Ha de quedar sucós, però no clar. 
  3. Afegiu-hi la resta del julivert i de l’all. Quan les cloïsses siguin obertes, traieu-les del foc perquè no es coguin més. Serviu-ho ben calent.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat