El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Objectius

Durant dues setmanes (del 15 al 30 de setembre), podreu votar qualsevol dels vint plats finalistes. A partir d’aquí, només hi participaran els vuit que hagin tret més puntuació. A partir d’aquí, com si es tractés de les eliminatòries d’una gran competició, aquests plats es batran en quarts de final, semifinals i la gran final. Els vostres vots decidiran qui queda eliminat en cada fase i qui és el vencedor de la gran final. El guanyador es revelarà en el marc del Fòrum Gastronòmic, que se celebra a Barcelona del 23 al 25 d’octubre.

Els experts

​​

Carme Ruscalleda

És la xef amb més estrelles Michelin del planeta: set en total.

Josep Sucarrats

Periodista gastronòmic. Dirigeix la revista CUINA des de 2006.

Toni Massanés

És un cuiner amb esperit d'antropòleg, o a l'inrevés. Dirigeix la Fundació Alícia.

Pep Palau

Centra la seva activitat professional actual en la codirecció de Fòrum Gastronòmic.

1
Quina és la dinámica del concurs?
2
Quins premis podeu guanyar?

Àpats als millors restaurants de Catalunya, estades en hotels, llibres, subscripcions, entrades… Cada setmana hi haurà un centenar de premis disponibles que se sortejaran entre tots els votants d’El Plat Favorit dels Catalans.

3
Participació

La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens facilitis es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Sàpiens SCCL.

Per participar en el concurs has de ser usuari registrat de Cuina.cat, has de votar un dels plats en competició i t'has d'identificar abans d’emetre el teu vot..

Els participants poden votar-hi una vegada cada hora. Cada una de les participacions serà comptabilitzada en els sorteigs dels premis.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri de Sàpiens SCCL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

4
Reclamació de premis

Un cop tancat el període de participació en cada una de les fases del concurs, l'equip de Sàpiens Publicacions farà un sorteig per escollir els guanyadors, tot seleccionant aleatòriament un usuari per a cada un dels premis.

Els noms dels guanyadors/es apareixeran publicats a la pàgina del concurs i, per gaudir del premi, és imprescindible que el reclamin enviant un correu electrònic a sapiens@sapienspublicacions.cat, amb el seu nom, les seves dades de contacte i el premi o premis que han obtingut.

Passats set dies naturals després de fer-se públics els guanyadors al web del concurs, es donarà per caducat el dret a qualsevol reclamació.

5
Canvis i modificacions

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Sàpiens SCCL no us haurà de compensar. El premi d'aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes. Sàpiens SCCL no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat que oferta el premi.

Sortegem més de 100 premis entre els participants!

Àpats a alguns dels millors restaurants de Catalunya, entrades als principals concerts i espectacles de la temporada, obres gastronòmiques de referènci... Com més hi participis, més possibilitats tens de convertir-te en un dels guanyadors!

Consulta tots els premis
dummy

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat