El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Receptes

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 600 g de bacallà remullat i tallat a filets 
  • 200 g de farina 
  • 1 taronja 
  • 2 dl de suc de taronja 
  • 2 ous 
  • oli d’oliva per fregir

Preparació

Primer passeu el bacallà per la farina i després per l’ou batut. En acabat, fregiu-lo amb oli d’oliva. Feu un suc de taronja. Aboqueu-lo per sobre del bacallà. Reserveu-lo en una plàtera apta per anar al forn. Talleu una taronja a rodanxes. Col·loqueu-les al costat dels talls de bacallà arrebossat. Poseu la plàtera dins del forn i deixeu-ho gratinar durant 3 o 4 minuts. Un cop gratinat, ja el podeu servir. Nota: també podeu utilitzar bacallà fred. Per fer els filets de bacallà, proveïu-vos d’un bon morro dessalat i talleu-lo al llarg. Després amb la fulla del ganivet, aixafeu-lo una mica.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat