El plat favorit dels catalans

Vota i guanya més de 100 premis cada setmana

Receptes

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 240 g d’arròs del Delta (varietat bomba) 
  • 160 g de ceps frescos nets 
  • 2 escalunyes 
  • 8 dl de brou d’au 
  • 8 carxofes 
  • 2 c/s d’oli de ceps 
  • sal i pebre negre

Preparació

Talleu els peus dels ceps a dauets. Peleu i piqueu les escalunyes. Netegeu els cors de la carxofa i talleu-los per la meitat. En una cassola, poseu l’oli de ceps, l’escalunya picada, les carxofes i els peus de cep. Sofregiu-ho durant un parell de minuts i, tot seguit, afegiu-hi l’arròs i salpebreu-ho. Afegiu un culleró de brou i aneu-ho remenant. Quan l’arròs s’hagi begut el brou, afegiu-hi un altre culleró. Mulleu-ho fins que l’arròs estigui ben al dente. Talleu els caps dels ceps a làmines gruixudes i salteu-los amb un raig de l’oli de ceps. Afegiu-les al final per acabar l’arròs.

També et pot interessar

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Portada 193

Octubre 2016

  • Salses catalanes. Fórmules medievals per a receptes d'avui en dia.
  • Bols vegans. Un àpat dins d'un sol recipient, sa, deliciós i nutritiu!

12 NÚMEROS + 2 RECEPTARIS ESPECIALS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

VOLS MÉS?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 27.283 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes
la política de privacitat